Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
×

MEGOSZTÁS: FACEBOOK TWITTER GOOGLE
máj 17
Írta Admin | 17 máj : 12:09 | Hozzászólás: 0

Az egyesült államokbeli Central Plain Neurofibromatózis közösségének tagjai az “ Egy rendellenesség portréja” címmel megrendezett különleges kiállításon vettek részt Kansas Cityben.A kiállított olajfestmények a világ különböző részein élő neurofibromatózisban szenvedő felnőtteket ábrázoltak, megmutatván ezzel, hogy hogyan élik az életüket.
A festmények mellett az érdeklődők megtalálhatták a megfestett személyek életrajzát, betekintést nyerve ezzel az életükbe, hogy hogyan birkóznak meg a betegséggel.
Rachel Mindrup festőnő, - aki maga is egy neurofibromatózisos gyermek édesanyja - elmesélte hogyan jött ez az ötlet és hogyan fejlődött tovább. Beszéde egyszerre volt megindító és tájékoztató.
A Central Plain-i Neurofibromatózis közösség elnöke Nichole Servos nagy meglepetést szerzett családjának saját portréjának leleplezésével, amely egyben a festőnő legfrissebb alkotása is.
A bemutató után a csapat a Garozzo’s olasz étteremben egy kellemes vacsorát költött el együtt, ahol lehetőségük nyílt kérdéseket feltenni Rachel Mindrup művésznőnek.

Forrás:
https://nfnetwork.org/pages-news/portraits-and-pasta/?lang=en
 


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz